Esclaves del Sagrat Cor

Les Esclaves del Sagrado Corazón de Jesús són una Congregació Religiosa Apostòlica dins l’Església Catòlica. Es fundaren l’any 1877 per Santa Rafaela Maria del Sagrado Corazón i la seva germana la Madre Pilar Porras y Ayllón.


Rafaela Maria nasqué a Pedro Abad (Còrdova) l’1 de març de 1850. Va morir a Roma el 6 de gener de 1925. Dia rere dia va anar construint la seva història. Al llarg de les hores que dedicà a l’adoració, cercà identificar-se amb Jesús i fer vida del desig del seu cor: “Que todos lo conozcan y lo amen”. Amb la seva germana, la M. Pilar Porras y Ayllón, fundà la Congregación de Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús, amb el desig d’estimar, adorar i servir Déu, dedicant-se a l’evangelització, des de l’espiritualitat ignasiana, centrada en l’Eucaristia i amb esperit universal.

 
La publicació Palabras a Dios y a los hombres recull tota la seva correspondència i apunts espirituals. La seva lectura ens ajuda a descobrir el seu camí en el dia a dia de la seva vida. També a Amar siempre podem endinsar-nos en el apassionant món de Santa Rafaela Maria.

Des de l’espiritualitat ignasiana i la vida centrada a l’Eucaristia  brolla la seva missió, estesa per 22 països, d’acord amb l’esperit universal que impregna el seu ésser i la seva manera de fer. “Nuestra misión es la REPARACIÓN al Corazón de Jesús” (Constitucions 2).

En ELL contemplem la manifestació de la misericòrdia de Déu i, unides en Crist, volem portar a tots els homes i dones cap al pare. L’EUCARISTIA és la font on nosaltres, cada dia, rebem l’ànim i l’alè per viure la nostra missió. Des de l’ESPIRITUALITAT IGNASIANA, seguim Crist humil i pobre, centre de la nostra vida, a qualsevol lloc del món en som enviades.  Aquesta missió es concreta en: l’ADORACIÓ i l’EDUCACIÓ EVANGELITZADORA.La Congregació de les Esclaves del Sagrat Cor de Jesús

Trobareu més informació sobre la Congregació de les Esclaves del Sagrat Cor de Jesús en les següent adreces:

- Congregación de las Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús.

- Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús de España.